Startseite - Gästebuch - Geweldige bead & breakfast in Sommerset West ZA
Geweldige bead & breakfast in Sommerset West ZA
Möchten auch Sie einen eigenen Beitrag ins Gästebuch stellen? Wir freuen uns über jeden Eintrag in unser Gästebuch!


 Geweldige bead & breakfast in Sommerset West ZA
Wij kwamen met onze vrienden Ludie en Hans van een reis van 2 weken vanuit het noorden en daarna verder met de Premier Classe trein naar Kaapstad. Op het station werden wij door Hartmut opgehaald en naar de Big6 B&B in Sommerset West gebracht. Hier hebben wij in de 1e week van november 2013 een week lang kunnen genieten van een geweldige gastvrijheid.
De kamers 'Zebra' en 'Walvis' waren zeer ruim met goede en comfortabele bedden. Ze gaven beiden met schuifdeuren toegang tot een gezamenlijk terras. Dit alles met een fantastisch uitzicht op de Indische Oceaan.

Het ontbijt was iedere dag wisselend met diverse vleeswaren en kaas, verse vruchten, yoghurt, jus d'orange, koffie of thee. Naar wens ook een gekookt of gebakken ei.
Een aantal keren in de week werd er s'avonds een braai georganiseerd en voor een bezoek aan lokale restaurants werden we ook weer door Harmut gebracht en gehaald. De bar was vorozien van diverse dranken zoals bier, wijn etc. en frisdranken. Iedereen schreef zijn aandeel en dit werd aan het einde van het verblijf afgerekend.

Verder bracht Hartmut ons ook naar het centrum van Kaapstad, Kaap de Goede Hoop en ook een geweldige wijnroute langs diverse wijnhuizen in Stellenbosch en Franschoek. Dit alles tegen een zeer billijke prijs. Je hoeft er geen wagen voor te huren. Kortom het was een geweldige ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen.

Hartelijk dank Brigitte en Hartmut.

Groetjes,

Ludie, Hans, Wil en Jos

schrieb Jos aus Spijkenisse + Rockanje (Niederlande) am 15.11.2016